logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Kia Ceed  1.0 T-GDI Sportswagon Dynamic 1.0 T-GDi

€ 16.950,-

per maand € 252,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 16.950,- 48.115 Km 2021 99 pk Benzine 6 BTW
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (WLTP): 121 g/km

De Kia Ceed Sportswagon DynamicLine – Ruimte, Stijl en Rijplezier in Één!

Ben je op zoek naar een ruime, veelzijdige en stijlvolle gezinsauto met een dynamisch karakter? Maak kennis met deze Kia Ceed Sportswagon DynamicLine van bouwjaar 2021! Deze stationwagon biedt de perfecte combinatie van sportief design, geavanceerde technologie en een zee aan ruimte voor al je avonturen.

Waarom kiezen voor de Kia Ceed Sportswagon DynamicLine

Ruim interieur en bagageruimte: Met maar liefst 625 liter bagageruimte heb je alle plek voor je boodschappen, vakantiekoffers of sportuitrusting. De achterbank neerklappen? Dan krijg je zelfs 1.694 liter tot je beschikking!
Dynamisch en sportief design: Strakke lijnen, een kenmerkende grille en elegante verlichting zorgen voor een moderne en zelfverzekerde uitstraling. Perfect voor wie stijlvol de weg op wil.
Comfortabel en luxe interieur: Hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontworpen interieur zorgen voor comfort bij elke rit. De sportstoelen en het verwarmde stuur geven een premium gevoel.
Geavanceerde technologie: Een 10,25-inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto zorgt voor perfecte connectiviteit. Navigatie, muziek en handsfree bellen zijn altijd binnen handbereik.
Krachtige en efficiënte motoren: Kies uit verschillende motoropties die zorgen voor een soepele rijervaring en optimale brandstofefficiëntie.
Innovatieve veiligheidssystemen: De Kia Ceed Sportswagon is uitgerust met slimme systemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Keep Assist en een achteruitrijcamera, zodat je altijd met een gerust hart de weg op gaat.
Of je nu een lange rit maakt of de stad doorkruist, de Kia Ceed Sportswagon DynamicLine biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en veilige reis, met een vleugje sportiviteit.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van de Kia Ceed Sportswagon DynamicLine en beleef rijplezier zonder compromissen!

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?