logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Kia Stonic  1.0 T-GDi MHEV GT-Line

€ 25.950,-

per maand € 385,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 25.950,- 19.307 Km 2023 99 pk Benzine 6 Marge
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (WLTP): 128 g/km

Ontdek de Kia Stonic MHEV GT-Line: Dynamisch, Stijlvol en Duurzaam

Ben je klaar om elke rit naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Kia Stonic MHEV GT-Line, waar sportieve prestaties, opvallend design en slimme technologie samenkomen in een compacte SUV die je verwachtingen overtreft.

Waarom de Kia Stonic MHEV GT-Line?

Krachtig en Zuinig: Dankzij de Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) technologie geniet je van een responsieve rijervaring, terwijl je brandstofverbruik tot een minimum beperkt blijft. Zo rijd je niet alleen dynamisch, maar ook milieuvriendelijk.

Sportief Design: De GT-Line straalt kracht en zelfvertrouwen uit. Met zijn gestroomlijnde vormen, stoere grille, en unieke 17-inch lichtmetalen velgen trekt hij overal de aandacht. De sportieve accenten, zoals de dubbele uitlaatlook en GT-Line badge, maken het plaatje compleet.

Ultiem Comfort: In de Kia Stonic GT-Line is elke rit een feestje. Het interieur biedt een stijlvolle mix van sportieve materialen en hoogwaardige afwerking. Comfortabele sportstoelen met contrasterende stiksels, een multifunctioneel lederen stuurwiel, en een 8-inch touchscreen met navigatie maken elke rit aangenaam en zorgeloos.

Slimme Veiligheid: Veiligheid staat voorop in de Stonic GT-Line. Met features zoals Lane Keeping Assist, Forward Collision-Avoidance Assist en Driver Attention Warning ben je altijd verzekerd van een veilige rit. Dit zorgt ervoor dat jij en je passagiers onbezorgd op pad kunnen.

Ervaar de Perfecte Balans tussen Stijl en Prestaties

De Kia Stonic MHEV GT-Line is niet zomaar een auto; het is een statement op de weg. Of je nu door de stad rijdt of de snelweg op gaat, de Stonic biedt de perfecte combinatie van kracht en comfort, in een modern jasje. Met een lager verbruik, een stoer design en slimme technologieën ben je altijd klaar om de weg op te gaan.

Beleef de Kia Stonic MHEV GT-Line zelf en ervaar hoe stijlvol, dynamisch en slim rijden kan zijn. Kom langs bij onze showroom voor een proefrit en ontdek de SUV die jouw rijplezier naar een hoger niveau tilt!

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?