logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mazda 6  Sportbreak 2.0 Sky Active-G 165 GT-M Line

€ 15.950,-

per maand € 245,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 15.950,- 169.457 Km 2016 165 pk Benzine 6 Marge
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (NEDC): 139 g/km

Mazda 6 Sportbreak 2.0 Skyactiv-G GT-M line : een meesterwerk van verfijning en dynamiek

Stap in de wereld van de Mazda 6 Sportbreak 2.0 Skyactiv-G , waar kracht, comfort en elegantie samenkomen in een stationwagen die ontworpen is om te imponeren. Deze bijzondere uitvoering, deze uitvoering , staat synoniem voor premium rijplezier en biedt de bestuurder een ongeëvenaarde balans tussen sportieve prestaties en luxe voorzieningen. Het slanke, gestroomlijnde silhouet van de Mazda 6 trekt direct de aandacht, terwijl het Kodo-design, geïnspireerd op de beweging van een roofdier, de auto een ongekend gevoel van snelheid en kracht geeft, zelfs wanneer hij stilstaat.

Onder de motorkap schuilt de beproefde 2.0 liter Skyactiv-G motor, die met 165 pk moeiteloos reageert op elke beweging van het gaspedaal. Dankzij Mazda’s baanbrekende Skyactiv-technologie geniet je van een optimale vermogensafgifte, terwijl het brandstofverbruik laag blijft. Met een rijervaring die soepel, responsief en nauwkeurig is, zorgt deze Mazda ervoor dat elke bocht een genot is en elke rit een avontuur op zich. De directe besturing en het subtiele rijcomfort maken van lange snelwegritten of bochtige landwegen een ontspannen, doch dynamische belevenis.

Binnenin de Mazda 6 proef je de luxe van hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontworpen interieur. Het dashboard is intuïtief en stijlvol vormgegeven, met een 7-inch touchscreen dat toegang geeft tot het MZD Connect-infotainmentsysteem, dat je moeiteloos verbindt met de wereld om je heen. De Skylease GT-uitvoering biedt extra comfort met lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie en stoelverwarming, zodat elke rit, ongeacht de weersomstandigheden, een comfortabele ervaring blijft. Ook is de ruimte indrukwekkend: met een kofferbak van 522 liter beschik je over alle plek voor je bagage, of je nu op weg bent voor een weekendje weg of een langere vakantie.

Veiligheid is eveneens een prioriteit. Met de veiligheidssystemen blijf je altijd in controle, terwijl de auto helpt om risico's op de weg te minimaliseren. Mazda’s veiligheidssystemen houden actief de omgeving in de gaten en zorgen ervoor dat jij en je passagiers veilig aankomen, waar je ook heen gaat.

De Mazda 6 Sportbreak 2.0 Skyactiv-G is meer dan alleen een auto. Het is een statement van stijl, technologie en rijplezier. Voor wie zoekt naar een auto die niet alleen functioneel is, maar ook emoties opwekt en het rijden naar een hoger niveau tilt, is deze Mazda de perfecte keuze.

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?