logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hyundai i10  1.0 Comfort

€ 16.250,-

per maand € 250,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 16.250,- 2.889 Km 2023 67 pk Benzine 5 BTW
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (WLTP): 110 g/km

Ontdek de Nieuwe Hyundai i10 1.0 Comfort Facelift : Compact, Comfortabel en Stijlvol

Maak kennis met de vernieuwde Hyundai i10 1.0 Comfort Facelift: een compacte auto die alles biedt wat je nodig hebt. Deze dynamische, zuinige auto is de perfecte combinatie van stijl, technologie en rijplezier.

Stijlvol en Vernieuwd Design
De facelift van de Hyundai i10 geeft de auto een frisse, moderne uitstraling. Met scherpere lijnen, een vernieuwde grille en met de stijlvolle LED-dagrijverlichting, val je meteen op in het verkeer. Zijn compacte formaat maakt parkeren en manoeuvreren in de stad eenvoudig, zonder concessies te doen aan comfort of ruimte.

Comfort en Innovatie
Het interieur van de i10 1.0 Comfort is verrassend ruim en uitgerust met moderne technologieën zoals een 8-inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto. Geniet van een naadloze connectiviteit en navigatie, terwijl je jezelf omringt met hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontworpen cockpit die elke rit comfortabel maakt.

Efficiënt en Wendbaar
De 1.0 liter benzinemotor biedt niet alleen een soepele en stille rijervaring, maar is ook uitermate zuinig. Met een laag brandstofverbruik en een vlotte acceleratie is de Hyundai i10 ideaal voor zowel stadsritten als langere afstanden. Bovendien zorgt de geavanceerde veiligheidsuitrusting zoals Forward Collision Avoidance Assist (FCA) en Lane Keeping Assist (LKA) ervoor dat elke rit veilig en zorgeloos verloopt.

Betaalbaar en Betrouwbaar
Met de Hyundai i10 krijg je meer auto voor je geld. De prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard, en je profiteert bovendien van Hyundai's uitstekende garantie van 5 jaar zonder kilometerbeperking.

De Hyundai i10 1.0 Comfort Facelift 2023 is de ideale keuze voor wie zoekt naar een compacte, veelzijdige en betrouwbare auto met een stijlvol design en een scherp prijskaartje. Kom langs bij de dealer en ontdek zelf waarom de nieuwe i10 dé stadsauto is van 2023!








Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?