logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mazda CX-5  Sky-Activ-G165 2.0 TS+ 2WD

€ 15.499,-

per maand € 238,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 15.499,- 172.455 Km 2015 165 pk Benzine 6 Marge
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (NEDC): 139 g/km

Ontdek de Mazda CX-5 TS+ 2015: De Perfecte Combinatie van Stijl, Comfort en Prestaties!

Bent u op zoek naar een betrouwbare SUV die niet alleen luxe en comfort biedt, maar ook krachtig en dynamisch rijdt? Zoek niet verder, want de Mazda CX-5 TS+ heeft alles wat u nodig heeft en meer!

Waarom kiezen voor de Mazda CX-5 TS+?
Stijlvol en Tijdloos Design: De Mazda CX-5 heeft een moderne uitstraling die meteen in het oog springt. De strakke lijnen en de sportieve grille geven deze SUV een elegante en krachtige look, terwijl de 17-inch lichtmetalen velgen het geheel helemaal afmaken.
Comfortabel en Ruim Interieur: Geniet van elke rit met het hoogwaardige interieur van de TS+ uitvoering. Destoelen zorgen voor optimaal zitcomfort. Daarnaast biedt de ruime kofferbak meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage, of het nu gaat om de wekelijkse boodschappen of een weekendje weg.
Geavanceerde Technologie: De Mazda CX-5 TS+ is uitgerust met de nieuwste technologieën om elke rit aangenamer te maken. Denk aan een navigatiesysteem, parkeersensoren. Met de automatische airconditioning blijft het altijd aangenaam aan boord, ongeacht het weer buiten.
Skyactiv Motor voor Kracht en Efficiëntie: Deze CX-5 is voorzien van een krachtige 2.0L Skyactiv-G benzinemotor, die een perfecte balans biedt tussen prestaties en zuinigheid. Met een vermogen van 165 pk en soepele schakeling voelt elke rit dynamisch en plezierig. Bovendien zorgt de uitstekende brandstofefficiëntie ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw kilometers.

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?