logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Tips voor een geslaagde vakantie

Met onderstaande tips bent u verzekerd van een heerlijke (auto) vakantie!

✔ Doe de Voor Vertrek Vakantiecheck Maak nu een afspraak

✔ Tanken in het buitenland Zoek even uit wat en waar u kunt tanken, brandstoffen kunnen een andere naam hebben dan u gewend bent.

✔ Elektrisch rijden Rijdt u elektrisch dan is het van belang even te checken waar u uw auto kunt opladen. Goed voorbereid op reis geeft rust en een prettig gevoel!

✔ Controle trekhaak Gaat u met de caravan of aanhanger met vakantie? Check de kogeldruk en de trekhaak voordat u op reis gaat. En zorg tevens dat uw fietsendrager veilig is.

✔ Tolwegen Zorg dat u zowel met uw creditcard als contant kan betalen. Of koop een tolbadge bij de ANWB, daarmee kunt u elektronisch afrekenen en gelijk doorrijden.

✔ Niet vergeten! Belangrijke papieren: rijbewijs, kentekenbewijs, groene kaart, ID of paspoort. En een reservesleutel van uw auto.

✔ Bij Pech Neem een gevarendriehoek en voldoende hesjes mee. Ook een EHBO-setje en reserveband zijn essentieel.

✔ Afwijkende regels en verplichtingen In sommige Europese landen is een vignet op de snelwegen verplicht. Ook kan in sommige grote plaatsen een milieusticker nodig zijn. Dit geldt ook voor een setje reservelampjes. Kijk even op de site van de ANWB wat u precies nodig heeft en waar.

Content Image 1