logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wintersport - TOP Pechhulppas

 

Het wintersportseizoen van 2023 staat weer voor de deur. Is uw auto er klaar voor? Zijn de banden geschikt voor winterse omstandigheden? Ga veilig op reis met onze Pechhulp Service! Kom langs bij uw Merkspecialist!

Uw vakantie begint thuis!

Waar gaan we heen en wat nemen we mee…. Veilig naar uw bestemming begint thuis… Is de auto winterklaar? En is de auto niet te zwaar beladen? Onze Merkspecialisten kijken de auto graag voor u na voordat u vertrekt. Een wintercheck is zo geregeld. We controleren de accu, de banden, de vloeistoffen etc;
 

Winterbanden

Het nut van een goede winterband heeft zich al lang bewezen en in de meeste wintersportlanden zelfs verplicht! Onze Merkspecialisten hebben ruime voorraad of kunnen de juiste maat in de meeste gevallen binnen een dag leveren. Zij hebben verstand van zaken.

  • Laat bij twijfel altijd uw banden controleren.
  • In veel landen naar uw bestemming zijn sneeuwkettingen verplicht.
  • Neem ook een keukenrol, handschoenen en een handdoek mee.
    Zo voorkomt u vieze handen en kleding bij het omleggen van de ketting. Kijk vooraf even hoe het moet!
  • Hesjes, gevarendriehoek etc. ingepakt?
  • Gebruik bij aankomst liever geen handrem. Deze kan bevriezen, zet een handgeschakelde auto in de eerste versnelling.
 

TOP Pechhulp Service Pas

U rijdt niet alleen op de weg, er kan altijd wat gebeuren… Bij pech onderweg wilt u eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! Dat begrijpen wij heel goed. Onze mobiliteitspas, de TOP Pechhulppas, is kenteken gebonden en geldig bij pech onderweg zowel in Nederland als geheel Europa. De dekking is uitgebreid en nu al bij uw Merkspecialist te bestellen. Een aanvullende service naast uw reguliere verzekering. U staat er nooit meer alleen voor. Dag en nacht kunt u gebruikmaken van de alarmcentrale. Zij helpen u bij pech of een ongeval, in binnen- en buitenland.
 

Bestellen pechhulp pas

Wilt u ook onze TOP Pechhulppas bestellen? Kom gewoon even langs bij uw Merkspecialist. Geen wachttijden, geen gedoe, gewoon goed verzekerd bij calamiteiten onderweg.

Nog vragen of advies nodig? Ons team van Merkspecialisten laat u nooit in de kou staan!
Content Image 1