logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen  CALIFORNIA 2.5 TDI 174PK . Volledige onderhoudshistorie

€ 31.950,-

per maand € 466,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 31.950,- 161.229 Km 2008 174 pk Diesel 6 Marge
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (NEDC): 221 g/km

Ontdek de vrijheid met de Volkswagen California – jouw huis op wielen!

Droom je van avontuurlijke roadtrips, spontane weekendjes weg, of lange zomervakanties in de natuur? De Volkswagen California 2008 biedt alles wat je nodig hebt om onderweg te genieten van ultieme vrijheid en comfort. Dit compacte campermodel, gebouwd op de betrouwbare VW Transporter T5, is dé ideale metgezel voor elke reis, van ruige kustlijnen tot pittoreske dorpjes in de bergen.

Waarom de Volkswagen California 2008?
Slim ontwerp: Deze camper is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Een handige kitchenette met twee gaspitten, een koelkast en een gootsteen maakt koken onderweg een feestje. De slimme indeling biedt niet alleen een gezellige zit- en eethoek, maar ook ruimte voor 4 comfortabele slaapplaatsen.

Pop-up dak voor extra ruimte: Geniet van meer leefruimte dankzij het iconische pop-up dak. Overdag heb je voldoende stahoogte en 's nachts verandert het dak in een extra slaapplaats voor twee personen – ideaal voor avonturen met vrienden of familie.

Compact en veelzijdig: Of je nu door smalle straatjes in de stad rijdt of over kronkelende bergwegen, de California 2008 rijdt soepel en comfortabel. Met zijn compacte formaat is parkeren eenvoudig, maar binnenin biedt hij verrassend veel ruimte en luxe.

Betrouwbare prestaties: De California is voorzien van een krachtige 2.5 dieselmotor die bekend staan om hun betrouwbaarheid en zuinigheid.

Comfort en gemak: De draaibare voorstoelen, inklapbare tafel, en praktische opbergruimtes maken het interieur functioneel én gezellig. Voeg daarbij de klimaatregeling en comfortabele bedden, en je hebt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf onderweg.

De perfecte balans tussen avontuur en comfort
Of je nu een korte weekendtrip plant of een lange reis door Europa, de Volkswagen California biedt de perfecte balans tussen mobiliteit, comfort en vrijheid. Wakker worden aan het strand of op een bergtop, terwijl je alle gemakken van thuis bij je hebt? Het kan allemaal in deze veelzijdige camper.

Stap in, laat de dagelijkse drukte achter je en ontdek een wereld van mogelijkheden met de Volkswagen California. Jouw volgende avontuur wacht!

Volkswagen California – Vrijheid op vier wielen.

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?