logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mazda 2  1.3 Color Edition

€ 8.950,-

per maand € 147,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 8.950,- 91.271 Km 2014 75 pk Benzine 5 Marge
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (NEDC): 115 g/km

Ontdek de Mazda 2 1.3 Color Edition 2014: Compact, Stijlvol en Zuinig

Stap in de wereld van stijlvol rijden met de Mazda 2 1.3 Color Edition Deze compacte hatchback is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een rijervaring die je verwachtingen overtreft. Met zijn sportieve lijnen en dynamisch design, val je overal op. De Color Edition voegt een extra vleugje persoonlijkheid toe, met een unieke kleurstelling en stijlvolle accenten die deze Mazda 2 echt laten stralen.

Onder de motorkap vind je een betrouwbare 1.3-liter motor die een perfecte balans biedt tussen kracht en brandstofefficiëntie. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg zoeft, de Mazda 2 1.3 levert altijd een soepele en responsieve rit. En dankzij het zuinige brandstofverbruik geniet je van meer kilometers per tank, zonder in te leveren op prestaties.

Binnenin is het comfort ongeëvenaard. De Mazda 2 1.3 Color Edition is uitgerust met moderne technologieën en handige functies die elke rit aangenaam maken. Van het intuïtieve bedieningspaneel tot de comfortabele stoelen en het ruime interieur, alles is ontworpen met de bestuurder in gedachten.

Met de Mazda 2 1.3 Color Edition rijdt je niet alleen in stijl, maar ook met gemoedsrust. Deze auto staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke kilometer.

Kies voor de Mazda 2 1.3 Color Edition en ervaar hoe rijplezier, stijl en efficiëntie samenkomen in één indrukwekkend pakket. Waar wacht je nog op? Jouw avontuur begint hier!

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?