logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hyundai i10  1.0 Comfort Apple\Android-Carplay Navigatie

€ 15.450,-

per maand € 237,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 15.450,- 14.812 Km 2022 67 pk Benzine 5 BTW
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Ontdek de Hyundai i10 1.0 Comfort: Compacte Kracht en Comfort in Perfecte Harmonie

Bent u op zoek naar een compacte auto die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook vol innovatieve functies zit? Zoek niet verder! Maak kennis met de Hyundai i10 1.0 Comfort – de perfecte metgezel voor zowel stedelijke avonturen als landelijke ritjes.

Compact en Wendbaar
Met zijn strakke, dynamische design en compacte afmetingen is de Hyundai i10 ideaal voor het drukke stadsverkeer. Parkeren in krappe ruimtes wordt een fluitje van een cent dankzij de compacte bouw en uitstekende wendbaarheid. De i10 bewijst dat grootse prestaties in een klein formaat kunnen komen.

Comfort in Elke Kilometer
Stap in en ervaar het comfort van de Hyundai i10 1.0 Comfort. Geniet van de ergonomisch ontworpen stoelen, hoogwaardige materialen en verrassend ruime interieur. Elke rit wordt een plezier met functies zoals airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel, elektrisch bedienbare ramen en apple\android-carplay.

Geavanceerde Technologie
De Hyundai i10 1.0 Comfort is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes om uw rijervaring te optimaliseren. Het intuïtieve infotainmentsysteem met touchscreen, Bluetooth-connectiviteit en USB-poorten zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft, waar u ook bent. Veiligheid komt op de eerste plaats met functies zoals Lane Keeping Assist en Forward Collision-Avoidance Assist.

Efficiënt en Krachtig
Onder de motorkap vindt u een zuinige en betrouwbare 1.0-liter driecilindermotor. Deze motor biedt voldoende kracht voor vlotte ritten in de stad en op de snelweg, terwijl het brandstofverbruik aangenaam laag blijft. Dit betekent minder stops bij de pomp en meer tijd op de weg.

Betaalbaar en Betrouwbaar
De Hyundai i10 1.0 Comfort biedt niet alleen veel waar voor uw geld, maar komt ook met Hyundai's legendarische betrouwbaarheid en uitgebreide garantie. Dit maakt de i10 niet alleen een slimme, maar ook een verstandige keuze.

Ervaar de Hyundai i10 1.0 Comfort Zelf
Wilt u zelf ontdekken waarom de Hyundai i10 1.0 Comfort de ideale auto voor u is? Bezoek dan vandaag nog onze showroom voor een proefrit. Laat u verrassen door de combinatie van stijl, comfort en geavanceerde technologie. Uw perfecte auto wacht op u – de Hyundai i10 1.0 Comfort.

Hyundai i10 1.0 Comfort – Compact, Comfortabel, Compleet.

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?