logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hyundai i10  1.0 Comfort

€ 15.499,-

per maand € 238,-


Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Versnellingsbak BTW / Marge
€ 15.499,- 19.349 Km 2022 67 pk Benzine 5 BTW
Gallery Image 0

Team Autobedrijf Volman

0316 - 341111
verkoop@volman.nl
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

CO₂-uitstoot (WLTP): 110 g/km

Welkom in de wereld van de Hyundai i10 1.0 Comfort 2022, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Deze compacte stadsauto biedt u alles wat u nodig heeft voor een dynamische en comfortabele rijervaring, verpakt in een modern en elegant design.

Stijlvol Ontwerp
De Hyundai i10 1.0 Comfort 2022 straalt klasse en verfijning uit met zijn vloeiende lijnen en gedurfde grille. De compacte vorm is perfect voor stedelijke omgevingen, terwijl het eigentijdse ontwerp ervoor zorgt dat u overal opvalt.

Rijplezier en Efficiëntie
De 1.0-liter driecilindermotor van de Hyundai i10 biedt een perfecte balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie. Met een soepel schakelende handgeschakelde transmissie ervaart u moeiteloze acceleratie en wendbaarheid, ideaal voor zowel stadsverkeer als langere ritten. Bovendien zorgt het lage brandstofverbruik ervoor dat u meer kilometers maakt zonder vaak te hoeven tanken.

Comfortabel Interieur
Stap in de Hyundai i10 en ervaar het verrassend ruime interieur. De hoogwaardige materialen en ergonomisch ontworpen stoelen bieden optimaal comfort, zelfs tijdens langere ritten. Het 8-inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto zorgt voor naadloze connectiviteit, zodat u altijd verbonden blijft met uw favoriete muziek en navigatieapps.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat voorop in de Hyundai i10 1.0 Comfort . Uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals Lane Keeping Assist, Forward Collision-Avoidance Assist en Hill Start Assist, biedt deze auto u gemoedsrust op elke reis. Met zes airbags en een solide carrosseriestructuur bent u en uw passagiers altijd goed beschermd.

Conclusie
De Hyundai i10 1.0 Comfort is meer dan alleen een auto; het is uw betrouwbare partner voor elke rit. Of u nu door de drukke stad navigeert of een roadtrip plant, deze compacte krachtpatser biedt u stijl, comfort en veiligheid in één pakket. Kom langs voor een proefrit en ervaar zelf waarom de Hyundai i10 de perfecte keuze is voor de moderne bestuurder.

Rijd slim, rijd comfortabel – Rijd Hyundai i10 1.0 Comfort.

Wij hanteren één afleverpakket voor gebruikte auto’s.

Premium Pakket à € 799,-
Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
APK keuring voor minimaal 1 jaar
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema
Mobiliteitsgarantie geldig voor 1 jaar; u wordt geholpen bij autopech binnen heel Europa 24 uur per dag 7 dagen per week
12 maanden Bovag garantie voor auto's met een aankoopbedrag boven € 4500,-

Kijk voor de verdere voorwaarden op onze website: www.volman.nl/afleverkosten, of bel een van onze verkoopadviseurs voor meer info of een afspraak: 0316-341111 www.volman.nl

Vragen of interesse?