logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Denk aan de bandenwissel

Rijdt u nog op zomerbanden? Voorkom glijpartijen, laat nu uw banden wisselen voor winter- of all season banden. Wij hebben kennis van alle soorten banden! Ruime voorraad én een plek voor uw zomerbanden.

Winterbanden bieden extra veiligheid!

Als de herfststormen over het land beginnen te razen en de bladeren van de bomen vallen, gaan zomerkleding en de sandalen de kast in. Dan trekt u natuurlijk passende kleding en winterschoenen aan. Die zijn bestand tegen weer en wind en houden u beter op de been. Met uw auto is dat niet anders. De winterbanden zijn de ‘winterschoenen’ van uw auto.


Winterbandentijd

Bij temperaturen beneden 7°C hebben winterbanden een kortere remweg dan zomerbanden. Zelfs op droge wegen! Het loopvlakrubber blijft bij lage temperaturen ook elastischer en daarom is een optimale grip bij regen en op sneeuw en ijs gegarandeerd. Niet alleen de kans op slechte weersomstandigheden is bepalend voor het moment van montage van uw winterbanden, maar bovenal is die gemiddelde dagtemperatuur van 7°C maatgevend!


Welke banden zijn geschikt voor mijn auto?

Om tegemoet te komen aan de vele vragen en wensen, is er een uitgebreid assortiment banden ontwikkeld. Voor de meeste autotypes zijn er banden in de juiste maat in verschillende uitvoeringen (zomer, winter of all season) beschikbaar.

Content Image 1