logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco en hooikoorts

Uw airco beschermt u tegen hooikoorts. De airco houdt stuifmeel (pollen) tegen van gras, bomen, struiken en onkruid. Werkt uw airco nog naar behoren? Of is het interieurfilter aan vervanging toe?
 

Rijden zonder niesbuien

Bij goed en regelmatig gebruik en onderhoud van uw airco, zal hij uitstekend blijven werken en heeft u er jaren plezier van. Zorg daarom altijd voor een servicemoment van minimaal een keer per jaar.

Interieurfilter

U ziet ‘m nooit, maar hij doet belangrijk werk: het interieurluchtfilter of ‘pollenfilter’. Het filter zorgt voor zuivering van de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem uw auto binnenkomt. En draagt bij aan een zo prettig mogelijk rijcomfort voor u en uw inzittenden. Hooikoorts kan u lelijk hinderen en is achter het stuur gevaarlijk.

Het interieurfilter wordt standaard bij elke onderhoudsbeurt gecontroleerd en eventueel vervangen. Maar de airco-installatie omvat meer dan alleen het interieurfilter…

 

Maak gebruik van onze speciale aircoservices:

Aircocheck

Problemen met uw airco, of twijfelt u of de airco nog goed werkt? Met onze Aircocheck weet u snel wat er aan de hand is.

Aircoreiniging

Met een aircoreiniging & verfrissingsbeurt reinigen wij de airco van bacteriën, gisten en schimmels.

Airco Servicebeurt (inclusief vullen)

Wij controleren en reinigen alle onderdelen van uw airco. Daarnaast vervangen wij, indien nodig, het interieurfilter voor een optimaal werkende airco.
Uw airco verliest gemiddeld 10% koudemiddel per jaar. Regelmatig laten bijvullen met airco-gas voorkomt problemen in het systeem en zorgt ervoor dat uw airco goed blijft werken.

 

Is uw airco toe aan een servicebeurt of servicecheck? Voorkom hoge kosten, wij helpen u graag!

Content Image 1